CITOMEESTER is hét boek voor een succesvolle cito eindtoets!

Samengesteld door experts voor een zeer scherpe prijs. Nu 1000 exemplaren in de voorverkoop tegen 25% korting plus 20% korting op privé bijles aan huis!

Het licht zien. Donker | educatie.
Wij hielpen al duizenden leerlingen door heel Nederland.
Bestellen in voorverkoop

Voorverkoop CITOMEESTER nu slechts €67,50 i.p.v. €90,-!

Voorverkoop sluit over

2017/10/14 23:59:59

Hét boek voor de cito eindtoets!
Een uitermate goede aankoop voor het leren en oefenen binnen de modules van cito. In tegenstelling tot enkel extra oefeningen, waaruit het meeste beschikbare citomateriaal bestaat, besteedt CITOMEESTER ook veel aandacht aan o.a. extra uitleg, studievaardigheden, signaalwoorden, de ``citovraagstelling`` en multiple choice strategieën.

Geen trucjes, maar écht de lesstof doorgronden. Geen vertekende cito uitslag, maar een uitslag gebaseerd op daadwerkelijk verworven kennis en kunde binnen de modules van cito. Zodoende heeft de leerling niet enkel op korte termijn profijt van het oefenen via CITOMEESTER, maar zeker ook op de langere termijn.

Ook worden leerlingen, ouders en leerkrachten voorzien van zowel algemene als specifieke tips per onderwerp en kunnen de oefeningen nagekeken worden met het nakijkblad. Doordat er een graduele opbouw bestaat binnen de onderwerpen wordt de leerling stap voor stap wegwijs gemaakt in ``de wereld van cito`` en kan de leerling vaak geheel zelfstandig aan het werk.

Mocht extra uitleg toch nog nodig zijn voor één of meerdere onderwerpen kan privé bijles aan huis aangevraagd worden tegen 20% korting, met de kortingscode die wij u, na bestelling tijdens de voorverkoop, toesturen.

Er gaan slechts 1000 exemplaren in de voorverkoop. De voorverkoop is tot uiterlijk 15 oktober 2017. Vanaf 1 november 2017 worden de cito boeken opgestuurd. Dit biedt nog ruim de tijd om het hele boek door te werken voor de citotoets. Na de voorverkoop vervalt de korting op zowel het boek als de bijles. Wees er snel bij!

Bestel CITOMEESTER nu voor slechts €67,50!

Bestellen in voorverkoop

Skip to toolbar